Het laatste nieuws van de LEUKSTE uitgeverij in De Langstraat

Niet ontmoedigd

image
We zijn niet uitverkoren voor de finale van Waalwijk Ontmoet 2017. We kwamen met De Sjaak slechts op de longlist in de categorie Cultuur - groep. Maar we zijn niet ontmoedigd. Het werk aan De Sjaak #2 gaat gewoon voort.

De Sjaak genomineerd

De Sjaak is genomineerd voor vrijwilligersprijs van gemeente Waalwijk!!
Uitgeverij Baard & Kale, de leukste uitgeverij van De Langstraat, heeft bericht gekregen van de gemeente Waalwijk dat het glossy magazine De Sjaak is genomineerd voor een prijs. Tijdens het jaarlijkse evenement Waalwijk Ontmoet - dit jaar op zaterdag 7 oktober in het RKC-stadion - zet de gemeente Waalwijk vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in het zonnetje. De Sjaak is genomineerd in de categorie Cultuur groep. Andere genomineerden zijn niet de minsten: Atelier Winterdijk 30b, Wijkkrant Waalwijk, Halvezolenfestival en jongerencentrum De Tavenu.
Komende week buigt een jury zich over de voordrachten en doet per categorie drie nominaties. Daarna kan er online worden gestemd.

Schoenen in de spotlight 2

Van onze eigen hoffotograaf Luuk Aarts is momenteel een tweede fotoexpositie te zien in Theater De Leest in Waalwijk. Ofwel: Schoenen in de spotlight 2'. Wederom met Nederlandse artiesten en hun theaterschoenen. Prachtige foto's van onder anderen Hans Sibbel, Freek de Jonge, Wilfried de Jong, Theo Maassen, Hans Liberg, Anne Wil Blankers, Simone Kleinsma, Sara Kroos, Sanne Wallis de Vries en Herman van Veen. Gaat dat zien!

image